ESSENTIALS PANT

IA4837

ORIGINALS

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk  100%

Të largohesh nga shtëpia me rehati dhe të dukesh me stil në të njëjtën kohë është një përparësi. Këto trenerka adidas Adicolor. Përshtatja e hollë është frymëzuar nga siluetat arkivore atletike. Materiali prej 100% pambuk ju mban komod pavarësisht se çfarë bëni.