ESSENTIAL T

DV1577

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Minimaliste dhe moderne. Kjo bluzë është punuar nga një lloj pambuku francez për një përshtatje dhe ndjenjë të rehatshme. Një shenjë e vogël dalluese i jep rolin sportiv të adidas.