ESSENTIAL TEE

IR9696

ORIGINALS

Original price was: €28.00.Current price is: €20.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Një fanellë kaq komode dhe e rehatshme saqë do t’i shkoni përsëri dhe përsëri. Bazë dhe pa mundim me një nuancë të stilit të rrugës, ky dizajn adidas Originals përmban një atmosferë minimaliste dhe pamje të pastër për veshje të përditshme. Një trefoil i qëndisur thekson strukturën e butë prej pambuku dhe pamja klasike ju lejon ta kombinoni me pothuajse çdo gjë për të maksimizuar shkathtësinë.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.