ESS+ DYE PKT T

IS1762

ORIGINALS

Original price was: €33.00.Current price is: €23.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Njihuni me klasiken ku do të riktheheni me këtë fanellë të rastësishme. Duke shfaqur ADN-në e adidas Originals përmes një dizajni minimalist, ai u krijua për përdorim të përditshëm dhe më gjerë. Një ndërtim i vetëm i fanellës ruan atmosferën e qetë. Ky element kryesor i dollapit mund të jetë bazë, por stili i tij është gjithçka tjetër veçse.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.