E 3S T PNT FT

DQ3078

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester i recikluar 30%

Trenerka të poshtme të dizajnuara për përditshërinë pas ushtrimeve, duke ju bërë të ndjeheni të relaksuar dhe me stil në të njejtën kohë.