DAME 8

HR1558

BASKETBALL

91.00

Përmbajtja e produktit:

Respekti fitohet. Damian Lillard bëri namin duke u shfaqur në momentet më të rëndësishme, kur gjithçka është në linjë. Këto atlete me firmë nga adidas Basketball dhe Dame festojnë një nga mbylljet më të mira të lojës me grafika Dame dhe një sipërme shumëngjyrëshe të frymëzuar nga hera e parë që ai konkurroi dhe mposhti disa nga lojtarët më të mirë në botë. Sholla e jashtme dhe pjesa e mesme e Bounce Pro janë projektuar posaçërisht për kombinimin vdekjeprurës të shpejtësisë dhe saktësisë së Dame. Bërë pjesërisht me përmbajtje të ricikluar të krijuar nga mbetjet e prodhimit,  për të shmangur ndikimin më të madh mjedisor të prodhimit .