DAME 8 EXTPLY

IF1512

BASKETBALL

130.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme e tekstili
Pjesa e jashtme prej gome

Me atletet më të fundit të firmës nga Damian Lillard dhe adidas Basketball, nuk keni pse të mos ndiheni të veçuar. Të ndërtuara për qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, këto atlete Dame 8 EXTPLY kanë një shollë të mesme dinamike Bounce që kombinon qëndrueshmëri të lartë me jastëk të lehtë dhe fleksibël. Konstruksioni i brendshëm i çorapeve dhe pllaka shtytëse TPU ju mbajnë të mbyllur dhe duke lëvizur me besim, pavarësisht nëse jeni duke kaluar orë të tëra në palestër duke e thirrur atë nga distanca e largët ose duke rrëzuar fituesit e lojës si një nga interpretuesit më të mirë të lojës me tufë.