D ROSE 773 2020

FW8661

BASKETBALL

80.00

SKU: FW8661

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Atlete basketbolli për meshkuj nga adidas, të frymëzuara nga legjenda e NBA, Derrick Rose. Për një lojë sa më të këndshme, këto atlete ju ofrojnë komoditet dhe fleksibilitet në çdo lëvizje që bëni.