CYPREX ULTRA SANDAL DLX

EF0016

HIKING

48.00

SKU: EF0016

Categories: , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto sandale kanë rripa të rehatshëm tekstili dhe një mbyllje për një përshtatje të sigurt. Goma siguron tërheqje në sipërfaqe të lagura ose të rrëshqitshme.