CROPPED HOODIE

DX2158

ORIGINALS

42.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Në vitet ’90, dizajnet e ‘cropped hoodie’ apo duksave më të shkurtër se sa madhësia normale filloi të pushtoj cdo vend. Mund ta kombinosh me stile të ndryshme dhe të jesh ‘in’ kudo që shkon.