CROPPED HOODIE

IC5461

ORIGINALS

53.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ndjehuni të sigurt në çdo pamje tuajën, me duksin e bukur për femra! Ai përmban një kapuç të rregullueshëm me një kordon tërheqës për ta rregulluar aty ku dëshironi dhe pëlhurë pambuku për një ndjesi të thjeshtë. Logoja Trefoil u bën përshtypje atyre përreth jush.