CROP HOODIE

H22746

ORIGINALS

65.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Një vulë e origjinalitetit, Trefoil gjithmonë ngre stilin tuaj. Ky duks adidas e çon atë në nivelin tjetër duke luajtur me shumëfish. Dy logot klasike Trefoil në njërën anë dhe tre prej tyre të grumbulluara me ngjyra të gjalla nga ana tjetër. Relaksohuni me pambuk të butë dhe lërini zërin tuaj autentik të shkëlqejë.