COPA GL CLB J

IW6283

FOOTBALL/SOCCER

15.00

Përmbajtja e produktit:

Shkumë EVA e ricikluar: 50%

Mbani objektivin në rehati të plotë. Këto dorëza portiere të të rinjve të adidas Copa Club vijnë me një mbështjellje fleksibël për një ndjenjë tradicionale dhe një rrip dore elastik gjysmë-mbështjellës për një përshtatje të përsosur. Lateksi Soft Grip i qëndrueshëm në pëllëmbë ndihmon me çdo kapje spektakolare dhe të sigurt. Gishtat kanë një prerje pozitive të gjerë për t’u mbajtur pa shpërqendrim.