COPA GL CLB

IW6282

FOOTBALL/SOCCER

20.00

Përmbajtja e produktit:

Shkumë EVA e ricikluar: 50%

Mbani objektivin në rehati të plotë. Këto dorëza portiere  të adidas Copa Club vijnë me një mbështjellje fleksibël për një ndjenjë tradicionale dhe një rrip dore elastik gjysmë-mbështjellës për një përshtatje të përsosur. Lateksi Soft Grip i qëndrueshëm në pëllëmbë ndihmon me çdo kapje spektakolare dhe të sigurt. Gishtat kanë një prerje pozitive të gjerë për t’u mbajtur pa shpërqendrim.