CLASSICS SS TEE

GD2084

ORIGINALS

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Pse të vishni të zakonshmen kur mund ta ktheni stilin tuaj në stil jetese. Merrni një vështrim të pastër dhe të freskët nga kjo bluzë Adidas, visheni dhe dalloni nga të tjerët.