CL F TWIN VECTOR TEE

GJ6090

CASUAL

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë për meshkuj jep stilin klasik në një pëlhurë të rehatshme dhe të butë. Visheni si një pjesë ose shtresë të pavarur nën një duks të plotë . Grafika ikonike e Reebok në pjesën e përparme dhe në krahë i jep kreativitet kësaj bluze.