CL F LINEAR TEE

FN2953

CASUAL

28.00 22.00

SKU: FN2953

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Rrëshqitni në stilin e drejtpërdrejtë sportiv. Një grafik retro në pjesën e përparme të kësaj bluze për meshkuj i jep asaj një pamje tërheqëse. Një dizajn me dy ngjyra shton dhunti të nënvlerësuar. Materiali nga pambuku e bën atë të ndihet tepër e butë dhe rehatshëm.