CL CORE WAISTBAG

FL5418

CASUAL

15.00 11.00

SKU: FL5418

Categories: , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Qanta e belit nga Reebok, mbanë një strukturë Poliester si dhe logoja jep një pamje të freskët.