CL A CREW

DY4133

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

70% pambuk / 30% poliester

Duks me pamje retro. E bërë nga një material i butë për veshje të përditshme dhe ofron një rehati të pabesueshme. Gjithashtu përmban edhe logon që i jep freski.