CL SV CREW

HS7147

CASUAL

65.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Një pamje minimaliste me një prekje klasike. Kjo xhup Reebok ka një vektor të vogël të qëndisur dhe një përshtatje të madhe që ju lejon të vishni një këmishë me mëngë të gjata ose një këmishë polo poshtë. Pëlhura franceze pambuku ndihet e butë dhe e rehatshme, pavarësisht se ku do t’ju çojë dita e ardhshme.