CAMPUS J

CG6643

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete përmbajnë një lëkurë të qëndrueshme të sipërme dhe kanë një shtrirje gome të jashtme për mbështetje optimale.