CAMO TONGUE TEE

IS0248

ORIGINALS

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ju nuk do të bini në sfond në këtë kamo. Një grafikë e spikatur në gjoks përmban markën klasike të adidas në një sfond të personalizuar që ndërthur Flecktarn dhe Woodland camos. Kjo maicë  rastësishme ofron rehati dhe një pamje të veçantë që mund ta kombinoni me gjithçka.