C CREW FT

HK2938

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Niseni ditën me ndjenjën dhe pamjen tuaj më të mirë. Një përgjigje elegante për motin e freskët, ky duks adidas ju mbështjell me pambuk organik prej pelushi me shumë hapësirë për të lëvizur.

Ky xhup është bërë me materiale natyrale dhe të rinovueshme si pjesë e udhëtimit tonë për të hartuar burime të kufizuara dhe për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.