RI FT LEFT CHEST CREW

100067633

TRAINING

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Shfaq krenarinë tënde në Reebok me këtë bluzë me krahë të gjatë. Përshtatja e saj dhe pambuku i butë janë të përsosur për tu varur në stil. Një logo e vogël në pjesën e përparme i jep asaj një pamje të pastër, të frymëzuar .