BX2.0 FZ HOODIE

GD2663

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Një pamje sportive e përjetshme e bërë pikërisht për fëmijë. Me duks i cili ka 3-vija në mëngë dhe trenerka për stilin origjinal të adidas Originals. Pambuku i butë plotëson ndjesinë klasike.