BX 2.0 CREW SET

GD2668

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliestër i recikluar 30%

Vishini fëmijët në stil klasik. Kjo veshje e vogëlusheve tregon një logo të madhe Trefoil, si dhe janë të bëra nga pambuku francez i cili ndihmon që fëmijët ta kenë ngrohtë në një ditë të ftohtë.