BOYFRIEND TEE

DU9931

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë është prej pambuku dhe prerja e rregullt i jep asaj një pamje të hijshme. Logoja në pjesën e përparme duket motivuese.