TEE BOYFRIEND

H20457

ORIGINALS

18.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Armi Ratia themeloi Marimekko në vitet ’50 dhe ajo besonte se një grua duhet të jetë në gjendje të vrapojë me një fustan nëse ajo do. Kjo bluzë adidas është projektuar me të njëjtën frymë të guximshme që e bëri etiketën finlandeze përpara kohës së saj. Një prerje e lirshme ju jep lëvizje të lirë dhe AEROREADY ju mban të thatë.