BOTANDYED TEE

H65780

NOT SPORTS SPECIFIC

32.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Nuk mund të gjeni rehati të mjaftueshme? Kjo është arsyeja pse kjo bluzë adidas është bërë tërësisht prej pambuku, kështu që ju ndiheni mirë sa herë që e vishni. Dhe për shkak se ndoshta do ta vishni shumë, ne e mbajtëm stilin të thjeshtë në mënyrë që ta vishni lehtësisht.