BIG TREFOIL TT

GD2707

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i recikluar 100%

Kush tha që stili minimalist nuk mund të jetë me ndikim të lartë? Visheni këtë jakne adidas që është e bërë enkas për të rinjtë adoleshentë dhe bëni një shëtitje rreth parkut do vëreni dallimin. Zinxhirin e jakës ka deri në qafë kur të duhet pak ngrohtësi shtesë.