B TRF OUT WV TP

GE0817

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Simboli ka një histori. Trefoil debutoi në 1972 dhe shpejt u bë shenja e rebelëve, e pasionuar. Ajo histori është ende duke u shkruar. Bëhuni një pjesë e saj në këto trenerka adidas dhe ndjehuni rehat në rutinën tuaj.