ALL COURT 2.0

GL3946

BASKETBALL

25.00

Përmbajtja e produktit:

Poluretan 100% ( Imitim lëkure )

A jeni gati për të luajtur me këtë adidas All Court 2.0? Nëse jeni gati përgjigjja e duhur është ky top basketi. Madhësia e tij zyrtare dhe përfundimi prej lëkure sintetike i jap një ndjesi autentike ndërsa luani lojën tuaj të preferuar. Me një ndërtim të qëndrueshëm, është krijuar për të luajtur në çdo sipërfaqe.