ADILETTE SHOWER

AQ1703

SLIDE

25.00 20.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Lëkurë sintetike

Një stil ikonik për sipërfaqet e lëmuara. Këto papuqe kanë një shtresë me 3-vija në pjesën e sipërme të stilit të fashës si dhe mbishkrimin adidas. Siguron rehati brenda dhe jashtë dushit.