ADIDAS TOWEL S

IC4963

SWIM

16.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Peshqir adidas i bërë nga pambuku, qe ju ofron rehati dhe ndjesi të butë pas stërvitjes apo aktivitetit sportiv.