ACT FND LOGO BEANIE

EC5589

TRAINING

5.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.