ACT CORE LL M GRIP

GD0032

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Poliester  100%

Kjo çantë Reebok e dedikuar për stërvitje, ju jep një dukje sportive. Ofron hapësirë për vendosjen e aksesorëve sportiv para dhe pas ushtrimeve.