7/ 8 RIB TIGHT

IC5234

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93%  , Elastan:  7%

Jepini veshjet tuaja një hov të ri stili me këto dollakë kreativë adidas. Frymëzuar nga pamja klasike e kampusit, getat elastike sjellin një qëndrim të ri në një estetikë. Skajet e trasha me shirita me 3 vija të projektuara në ngjyra argëtuese shtojnë një pamje shtesë. Me këto geta krijuese do të vini në pah format dhe personalitetin tuaj. Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.