7/8 RIB TIGHT

IC5233

ORIGINALS

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93% / Elastan: 7%

Jepini veshjet tuaja një hov të ri stili me këto dollakë kreativë adidas. Frymëzuar nga pamja klasike e kampusit, getat elastike sjellin një qëndrim të ri në një estetikë të shkollës së vjetër. Skajet e trasha me shirita me 3 vija të dizajnuara në ngjyra argëtuese shtojnë një pamje shtesë. Me këto geta krijuese do të vini në pah format dhe personalitetin tuaj.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.