4D FUSIO

FY5928

ORIGINALS

160.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë (Shtypje 4D)

A mund të dëgjoni thirrjen e së ardhmes? Mos prisni të mbërrijë. Drejtoni rrugën përpara në këto atlete 4D Fusio dhe ndjeje të ardhmen në këmbët tuaja. Ato janë bërë me një shtresë të mesme të sinkronizuar me precizion, në pjesën e sipërme të adidas Primeknit dhe një sistem lidhës unik. Shtoni detaje reflektuese dhe stilin serioz, dhe jeni gati për gjithçka. Makina fluturuese? Epo mbase jo akoma, por këto atlete padyshim që ndjehen si e ardhmja.