3S SCARF

BR9932

NOT SPORTS SPECIFIC

8.00

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 85% / Lesh i perpunuar 15%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky shall ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.