3 STRIPES TIGHT

DV2663

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit: 

Poliester 87% / Material elastik 13%

Duke përdorur energjinë e rrugëve të sotme, këto hellanke tregojnë detaje të thjeshta por të guximshme të markës. Janë dizajnuar që të përshtaten mirë dhe me stil.