3 STRIPES TIGHT

IB7383

ORIGINALS

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93% , / Elastan: 7%

Këto dollakë adidas kanë të bëjnë me sigurinë e lehtë. Ngritja e lartë dhe përshtatja e ngushtë ju mbajnë të mbështetur gjatë gjithë ditës ndërsa 3-Stripes mbajnë pamjen e rrënjosur në sport. Në shtëpi ose në lëvizje, pambuku i butë dhe elastik shërben për rehati të plotë.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.