3 STRIPES SHORT

DV2673

ORIGINALS

20.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Shorce nga adidas përmbajn tre-vija anash dhe llogon adidas në këmbën e përparme të majtë. Projektuar me siluetë tradicionale trekëndore të pantallonave të shkurtra atletike nga vitet ‘80 dhe ‘90.