3 STR SKIRT

DV2628

ORIGINALS

18.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 93% / Material elastik 7%

Stili i guximshëm i viteve ’90 frymëzon këtë fund. Përshtatja e hollë siguron një pamje të hijshme dhe të lezetshme, ndërsa pëlhura franceze i jep asaj një pamje të butë.