ZX FLUX W

BB2269

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Sharmi i teknologjisë retro të 1989 ZX është akoma i gjallë në koleksionin urban të tenisit ZX Flux. Këto atlete u krijuan në bashkëpunim me markën braziliane FARM Company.  Janë shumë të lehta në mbathje si dhe përfaqësojnë një stil urban të të rinjëve.