ZX 2K BOOST 2.0

GZ7742

ORIGINALS

150.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme:Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Në vitet ’80, seria ZX bëri një zhurmë serioze kur hyri në skenën e vrapimit.Vishni këto atletet adidas të  të rinjve ZX 2K Boost 2.0 dhe shkundni gjërat vetë. Do të qëndroni rehat ashtu siç dëshironi, falë shtresës prej pelushi.