ZX 2K 4D

FZ3561

ORIGINALS

176.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Tekstill

Pjesa e poshtme: Gomë (Shtypje 4D)

Ju nuk keni nevojë të prisni për të ardhmen. Tashmë është këtu. Këto atlete ZX 2K 4D janë aq të evoluara sa ç’merr kohë dhe një atlete e arkivuar. Shtresa e mesme adidas 4D e shtypur në mënyrë digjitale është e përpiktë e punuar me dritë, oksigjen dhe rrëshirë të lëngshme për kthimin e kontrolluar të energjisë. Lidhni fatin tuaj me të ardhmen.