ZX 22 BOOST

GX2039

ORIGINALS

Original price was: €130.00.Current price is: €91.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme:Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Në vitet ’80, seria ZX bëri një zhurmë serioze kur hyri në skenën e vrapimit.Vishni këto atletet adidas të  të rinjve ZX 22 Boost dhe shkundni gjërat vetë. Do të qëndroni rehat ashtu siç dëshironi, falë shtresës prej pelushi.