ZX 22 BOOST

GY6701

ORIGINALS

91.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme:Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Në vitet ’80, seria ZX bëri një zhurmë serioze kur hyri në skenën e vrapimit.Vishni këto atletet adidas të të rinjve ZX 22 Boost dhe shkundni gjërat vetë. Do të qëndroni rehat ashtu siç dëshironi, falë shtresës prej pelushi.