ZNTASY

GZ2312

TENNIS

70.00

Përmbajtja e produktit:

Këto atlete të stilit tenisi adidas janë të frymëzuara nga e kaluara, por të dizajnuara për të ardhmen jo shumë të largët. Dhe teknologjia LIGHTMOTION+ është ideale për një ndjesi të përditshme të qetë. Ndaj mos ngurroni t’i vishni me gjithçka.

E bërë nga një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt është vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.